Home sweet home!

Zondag, 25 maart 2012

Na een voorspoedige vlucht zijn we vrijdagavond met een half uurtje vertraging weer veilig op Nederlandse bodem geland. De paspoortcontrole en het zoeken van onze bagage ging verbazingwekkend vlug: al na een kwartier stonden we in de aankomst- en vertrekhal. Snel volgde het weerzien met onze kids, heerlijk om ze weer te zien en te knuffelen :)

De zaterdag is in Thais tempo verlopen, lichaam en geest verkeerden nog in andere sferen ;)
Wel is er in de middag min of meer fanatiek in de tuin rond geraasd, de lente is immers begonnen. Bloemen en planten wilden de bevroren en verdorde wintervacht kwijt en de temperatuur was wel heel erg aangenaam!
Zonde om daar dan geen gebruik van te maken, toch?

Voor mij, Mieke, verliep de nacht van zaterdag op zondag weer enigszins in een normaal patroon. Eerlijkheidshalve moet ik wel vermelden dat de zaterdagavond erg zwaar was, ik toch erg happy was met de hernieuwde kennismaking met mijn bank en regelmatig de binnenkant van de oogjes kon bewonderen. De inwendige mens leeft nog wel op z'n Thais. Het zal – net als op de heenreis – wel enkele dagen duren voordat één en ander weer een normaal ritme heeft.
's Middags zijn middelste puber en ik gezellig op bezoek geweest bij 'ons' pap&mam. Ze kan nu weer met een gerust hart slapen, kind is weer veilig en wel thuis. Wel heeft ze af en toe hoofdschuddend geluisterd naar de verhalen … ;-)

Ondertussen staan de (duizenden) foto's op de pc en, geloof me, het wordt een monnikenwerk om de ultieme selectie voor het fotoboek, deze website én Facebook samen te stellen.

Wordt vervolgd …