Ein-de-lijk!

Woensdag, 13 juni 2012

Afgelopen weekend was het zover en zijn alle inspanningen beloond. Ein-de-lijk kon het fotoboek van Thailand naar de afdrukcentrale verstuurd worden. Wat zijn hier veel uren in gaan zitten. Eerst kwam de selectie & bewerkingen voor internet, daarna de selectie & bewerkingen voor het fotoboek. Je wilt ook niet weten hoeveel foto's we samen hebben gemaakt. Vanaf nu is er geen programma meer wat mij gelukkiger maakt dan Lightroom :)

De selectie voor internet was een stuk gemakkelijker, de ruimte op onze website is – bijna – onbeperkt. En wil de bezoeker alle foto's bekijken? Prima! Skipt hij de foto's en vindt hij de links interessant? Ook prima, even goede vrienden. Een ieder staat vrij om te doen en te laten wat hij wil.

Maar het fotoboek is een heel ander verhaal. Dit is DE tastbare herinnering aan drie geweldige weken in Thailand. Hier ga ik mee op sjouw om familie en vrienden (on)gevraagd mee te vervelen :)

Al een aantal jaren laat ik – tot grote tevredenheid – mijn fotoboeken afdrukken bij Albelli.
En zo ook deze keer. Als het goed is, komt het boek voor het weekend binnen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Hier kun je het fotoboek online bekijken: online fotoboek!

Je kunt ook zelf met een fotoboek aan de slag gaan bij Albelli.
Of wil je graag een fotoboek van bijvoorbeeld een bijzondere gebeurtenis, je kind(eren), een receptie, een vakantie, een jaarboek of iets dergelijks, maar denk je dat een fotoboek maken om wat voor reden dan ook niets voor jou is? Neem dan even contact op.