Sawasdee Thailand

Foto's

Vrijdag, 30 maart 2012

Wat Po || BangkokZoals ik het het vorige blog al schreef, het uitzoeken van de foto's is met recht een monnikenwerk. We hebben veel, heel veel foto's gemaakt waarvan slechts een klein deel echt voor publicatie geschikt is ;-)

Ons kennende is de collectie eet – én drinkfoto's fors uitgebreid. En geloof me, alleen de vermelding hier is voldoende informatie, haha. Daarnaast is er een hele verzameling foto's waarop we – op z'n zachts gezegd – niet onze meest charmante kant laten zien en dus of in het ronde archief of in onze privécollectie verdwijnen. En ja Harry, mijn ontstoken lip valt in deze categorie! ^^

De overgebleven hapklare brokjes cultuur, natuur, mensen & belevenissen gaan door een 'strenge' selectieprocedure en worden stuk voor stuk nabewerkt. Maar het kiezen is en blijft uitermate moeilijk.
Bij de plaatjes hoort uiteraard een summiere beschrijving. We zijn er natuurlijk niet altijd bij om het verhaal te vertellen wanneer jij de foto's bekijkt ;-)

Al met al gaat hier (te) veel tijd inzitten.
Toch kan er met gepaste trots vermeld worden dat dag 1 & 2 vanaf nu te bewonderen zijn in het album.

*tromgeroffel zwelt aan*

Klik maar even door voor de visuele beeldvorming & enjoy!

 

Plaats reactie

 • Mieke

  Geplaatst op 2012-04-11 19:51:49

  Dank je Joost voor je 'thumb up' ;-)

  Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De volgorde moet her en der nog wat veranderd worden en ik wil nog graag wat omschrijvingen bij de foto's.
  Wellicht kan ik binnenkort op een zwoele lente-avond het één en ander heerlijk buiten op het terras bijwerken ...

 • Joost

  Geplaatst op 2012-04-10 23:45:56

  Prachtig land. En petje af voor het sorteren en plaatsen. Inderdaad een monnikenwerk, zeker als je ook nog allemaal bewerkt. Maar het resultaat mag er zijn. [img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/14.gif[/img]