Over ons

In mei 1990 begint ons verhaal. Bij Mieke stond een ingrijpende verhuizing in de planning. Niet zomaar even een andere woning, nee de bestemming was BIJNA het buitenland ... dààr zou zij gaan wonen.

Om de omgeving vast te verkennen en de eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten, was inschrijven bij een uitzendbureau DE oplossing. En daar zat ze … Janet, eveneens geëmigreerd uit een ander deel van ons kikkerlandje.

Een half jaar later was de daadwerkelijke verhuizing van Mieke een feit en kon ze vrijwel direct bij dat uitzendbureau gaan werken. Door de jaren heen is er een bijzondere vriendschap ontstaan, waarin veel lief en leed is gedeeld.

Wie is Mieke?

Mieke

In het dagelijks leven hangt ze onder andere als webdesigner & creatieveling op het wereld wijde web rond, maar binnenkort wordt ze voor drie weken een avonturierster in Thailand.

Wat steekwoorden voor de overige beeldvorming:
vrouw (jaja), mam van 3 pubers, sportief, ondernemend, prettig gestoord, fotografie, bloggen, malloot (soms), Bourgondiër en op zoek naar die ene leuke vent ;-)

 

Wie is Janet?

JanetEen digibeet, tegenhanger van Mieke, beleidsmedewerker recreatie en toerisme bij een héél mooie Zeeuwse gemeente, waar het leven nog puur is. En ook binnenkort avonturierster in Thailand voor drie weken.

Van het vrouwelijk geslacht, vijftig inmiddels gepasseerd, twee fantastische zonen en lieve schoondochters, en, hoe kan het ook anders, ook héél sportief en ondernemend, fanatiek, werk graag met keramiek en hou ook heel erg van lekker eten en een heerlijk wijntje. Maar de grootste passie is toch wel reizen. En die vent? Tja ...