Meer!

Woensdag, 11 april 2012

En ondertussen groeit gestaag en wellicht onopgemerkt het aantal geplaatste foto's ;-)

De ouders van Mieke hebben in januari gevierd dat ze 50 jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt. Een heuglijk moment wat gevierd is met een echte fotoshoot, een etentje voor kinderen en kleinkinderen op de dag zelf en last but not least een feestje voor intimitie. Het één en ander is uiteraard op de digitale gevoelige plaat vastgelegd.

De intimitie was eveneens verzocht wat herinneringen in woord of beeld toe te sturen om een memorabel fotoboek in elkaar te kunnen knutselen. Om een andere vorm aan een receptieboek te geven, hebben we ervoor gekozen om de gasten te vereeuwigen in een o zo fout geschilderde gouden schilderijlijst. Dit alles gecompleteerd met de eigen handtekening levert een uniek documentje op.

Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig ... en je snapt het al, dit fotoboek moet eerst af voordat er nog meer tijd en energie in deze website wordt gestoken. Maar – nu volgt het goede nieuws! – vanavond is het mogelijk zover dat al deze plaatjes over de digitale snelweg bij Albelli.nl belanden :)

Dusssssss … kom regelmatig even kijken bij onze foto's! Tot en met dag 6 staan ze nu online. Wel moet de volgorde nog worden veranderd en moeten er omschrijvingen worden toegevoegd. Zowel voor jullie als voor ons … bij het uitzoeken van de foto's van dag 4 waren er wat geheugenproblemen. We hebben zoveel indrukwekkends gezien dat de grijze celletjes niet alles meer hebben opgeslagen … geloof ik … *zucht*

 

Anyway … geniet van de foto's die al hier gepubliceerd zijn: foto's!