Onderweg

Maandag, 19 december 2011

Al mijmerend en uitkijkend voor de gladde wegen tuf ik 's ochtends vroeg in mijn groene koekblik weer op weg naar huis. De nacht was enigszins onrustig. De vorige avond was erg visueel ingesteld door Google en diverse reissites. Beelden van wat onze plannen zijn, zorg(d)en echt wel voor beweging in de grijze celletjes. Ik heb er ZOVEEL zin in!

In de bijna twee uur durende autorit bleven de gedachten afdwalen en al snel ontstond het idee om een domeinnaam te registeren. Wanneer ik inspiratie, tijd én zin heb, vind ik het namelijk erg leuk om mijn kronkels met de rest van de wereld te delen. Let wel … 't is de combi van die drie hè!

Eenmaal thuis gekomen was middelste puber al erg nieuwsgierig naar de plannen en – nadat zijn nieuwsgierigheid bevredigd was – gruwelijk jaloers. In de loop van de dag werden de andere pubers ook op de hoogte gesteld van onze plannen en vormden zij één gezamenlijk front: JALOERSHEID! :)

En – hoe graag ik ze mee wil nemen, dit wil laten ervaren – het kan gewoon niet. Om deze reis te kunnen bekostigen, moet ik in 2012 veel inleveren, maar ik weet ook dat ik weer jaren kan teren op deze ervaringen. Daarnaast wil oudste puber de eerste helft van 2013 ergens heeeeeeeel ver weg stage lopen. 't Is altijd leuk om je kind dan een bezoek te brengen, toch? Drie jaar later zie ik Sara. Een mooi moment om óók dan voor mezelf te kiezen …

Al met al zullen er de eerste weken gedateerde blogs verschijnen, 't is even niet anders.

MAAR … volg ons, deel tips, adviezen en commentaren met ons!
Elke dag is er eentje om weer iets nieuws te leren .. :)